Здравейте! Точно как си? Аз просто живея своя безгрижен живот тук. Не е неразгадана като драма, без да съм много разхвърлян. Това обаче не е повлияло на тази публикация … Тази публикация беше повлияна от много случайно нещо, което правя, което ми се случи днес, тъй като най -вероятно не е изключително страхотно (това е №2 в списъка).

Тогава се занимавах с опция = бих могъл да.) Променя тази практика или блог за нея, както и да продължа да го правя
Най -новите ми видеоклипове

Моят красив съпруг в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
Моят красив съпруг в отделението на Пиш: Мемоар
от Марк Луках

Оценка на аудио книги на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Страхотно ли е слушане?
Споделям бърза оценка на книгата, предлагана на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар за млад брак, който се предефинира от психични заболявания, както и утвърждава силата на любовта.

Марк, както и животът на Джулия заедно започнаха като приказен романс. Те паднаха като на осемнадесет, се ожениха на двадесет и четири, както и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Въпреки това, когато Джулия беше на двадесет и седем, тя преживя плашеща, както и непредвидена психотична почивка, която я кацна в психичното отделение почти месец. Някой ден тя беше динамична, както и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена, както и самоубийствена, убеди, че харесваните й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата, както и други оценки са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
06:05

На живо
00:00
08:21
05:31

Със сигурност избрах да продължа да го правя, тъй като съм изключително огромен при самостоятелно приемане. Въпреки това може би трябва да опитам, както и да работя върху поне една или две от лошите си практики в ситуация, които искам да направя приятели един ден. И така, тук е предварителния списък – може би ще избера един, който да работи през следващата година. Tbd.

Причини, които не бихте искали да онлайн с мен:

1. Ставам много рано, както и съм „сутрешен човек“. Това означава, че щом очите ми са отворени, аз правя кафе, говоря с Вегас, както и танцувам наоколо и чакайки на слънцето, за да намеря, за да мога да тичам.

Опитвам се да бъда спокоен, тъй като се подготвям сутрин, но съм беден в това.

Например: Събудих се преди 4 часа сутринта днес, както и не можах да се върна да спя?! Така че току -що станах, както и отпих кафе, докато Вегас се държеше толкова чудесно, за да ми бъде приятел …

2. В някои случаи не съм сигурен какво искам за закуска, така че ще взема няколко хапки от кисело мляко, както и ще го върна в хладилника. Това означава, че там обикновено има няколко отворени/половин ядени киселища. (В моя защита горният шелф на хладилника ги замръзва в някои случаи, така че не мога да навърша отворените, докато не се размразят отново.)

3. Имам толкова много обувки за бягане, както и състезателни медали, както и други случайни боклуци или тренировъчни боклуци!

Забележка: Връщам всичко на мястото си, когато приключа с него, но няма много място, така че имам чувството, че е навсякъде. Моите обувки за бягане доминират над гардероба на обувките, тежестите ми са изтласкани настрани, но нямам фитнес център или където и да е, подходящо да ги натискам, моите козирки са окачени около гардероба на водата …

4. В някои случаи може да дойдете в къщи, както и да ми харесва магия, тъй като аз изпекох нещо.

И ще се развълнувате, тъй като мирише на ванилия, както и канела, както и масло имаха бебе.

Но тогава ще трябва да ви кажа, че наистина е някакво здравословно Buiish*t протеинови прахови кексчета или нещо подобно.

Или още по -лошо – ще има моменти, в които съм печел нещо с истинско масло, както и захар, както и беше толкова невероятно, че изядох всичко, преди да се прибереш.

5. Добре, да си осигуря малко кредитен рейтинг – обичам да готвя. И така, ще готвя за теб.

Снощи направих пържен ориз с скариди с остатъчната китайска храна от предния ден. Беше толкова добре!

Но това лошо нещо за готвенето ми е – аз наистина съм най -месният готвач в света някога някога. Сериозно.

По някакъв начин се справих с мръсни 22 ястия, както и да получа ориз около пода, както и плотове, както и таван, докато готвя това ядене.

Бен заяви, че ям като чудовището на бисквитките. удари пирона по главата.

6. Може да дойда в къщи с порязвания на лицето си. Както и ще се притеснявате, както и ще ме попитате какво се е случило (защото сте моят съквартирант в тази история, помни)?!?

И ще се обърка, което ще ви накара да повярвате, че съм в някакъв клуб за битка на трикове, както и да не ви каня. След това ще открием, че това е просто храна, с която се сдобих с моята сделка, както и да се разхождам цял ден. традиционен моникан.

Да. Това се случи днес. Това беше от малините, които ядех в колите и камиона на къщата на метода от Costco. Фантастично.

7. Обемът е счупен.

Да, обемът е повреден – не на дистанционното, но върху мен. IАз съм силен. Не разбирам защо точно, тъй като не е само когато съм луд – през цялото време съм силен. Смехът ми е толкова силен, че един път плаши жена на самия пазар.

Въпрос: Страхотен съквартирант ли сте или не?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Покойният лов на яйцата на Великден Конфети

Покойният лов на яйцата на Великден Конфети

Изпълнение на блог за лов на великденски яйца. Предложения за забавно търсене на яйца на конфети с моето изключително червенокосно златно резюме, както и аудио

Най -добрият талисман, сух шампоан, както и други притеснения от тази седмица

Най -добрият талисман, сух шампоан, както и други притеснения от тази седмица

Най -добър талисман за дълги дебели мигли. Най -добрият сух шампоан за бегачи. Нови притеснения, както и отговори от историята на Instagram

Доволен Нова година от Run Eat Repeat!

Доволен Нова година от Run Eat Repeat!

доволна Нова година !! Върнах се от почивна почивка, както и искам да ви изпратя най -добрите желания за 2022 г. Липсвах ви, както и блоговете, както и F

Най -добрите състезания за годината, бягащи, както и рецепти!

Най -добрите състезания за годината, бягащи, както и рецепти!

Точно колко многобройни мили бягах тази година. Най -добрите състезания, както и изпълняват предложения, всички в една публикация! Проверете общия брой на милите, както и CALO

Първият ми махмурлук

Първият ми махмурлук

Само аз, както и моето духово животно, което говори на разходка, тъй като не можех да бягам в събота. Да, трябваше да избягвам дългото си бягане от мен

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на предложения за пътуване, както и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.