Чикагският маратон, маратонът на Лонг Бийч и полумаратон и много други състезания са този уикенд!

Запитах вашите въпроси в Instagram и ето отговорите! Успех на всички тичащи и състезания !!!
Последните ми видеоклипове

Пътуване Jane Review
Пътуване Jane Portable Prinal Review.

Още видеоклипове

0 секунди от 8 минути, 1 секунда

След това
Маратон тренировъчен ден 2
01:45

На живо
00:00
08:21
08:01

nathycure_blog Колко време трябва да изчакате, за да стартирате първия си полумаратон? Започнах да бягам преди година и ми бяха препоръчани да бягам още една година, преди да провеждам първия си полумаратон, за да мога да избегна наранявания. Какви са вашите мисли за това?

Не мисля, че има определено правило за това колко време да чакате, преди да бягате на полумаратон. Наистина зависи от човека, колко сте били, когато сте започнали да бягате, колко време сте вложили в него и как тялото ви реагира и се подобрява.

Ако имате време само да бягате два или три пъти седмично за няколко мили, ще ви отнеме повече време, за да построите до половин маратон пробег. Но ако имате време да посветите на план за обучение, можете да започнете сега.

Най -добрият начин да разберете дали сте готови да започнете тренировки е дали можете да бягате на около 6 мили в една сесия. И това бягане не ви оставя наполовина мъртъв на земята. Това е добро място за начало, защото 16 -седмичен план за обучение вероятно ще ви започне там за дългосрочен план.

Ако сте склонни към наранявания, може да се наложи да изчакате малко по -дълго и/или да използвате по -дълъг план за обучение и постепенно да се натрупате по начин, който работи с тялото ви.

Tonikalevyi ще провежда първия ми полу маратон този уикенд (моето първо състезание някога, всъщност!) И ако можете да предадете някакви думи на мъдрост какви биха били те? ?

Това е вълнуващо! Да, ето няколко съвета за първото ви състезание този уикенд …

1. Доверете се на вашето обучение. Всички онези мили и упорит труд и пот (надяваме се, че не са сълзи) ви са ви подготвили за състезателен ден. Можете да направите това.

2. Почивка. Това е моментът да си починете и да спестите цялата си енергия за състезанието.

Реалността е, че вероятно няма да спите добре в нощта преди състезанието. Това е напълно нормално. Винаги имам лоша нощ на сън преди състезание, защото се страхувам, че ще пропусна алармата си или нещо подобно!

Просто се уверете, че получавате достатъчно сън и почивате преди състезанието. Не се разхождайте по цял ден или изведнъж се заемете с борба или нещо друго, което ще ви изчерпи.

3. Бъдете подготвени. Поставете всичките си дрехи и съоръжения за състезателен ден и горийте предната вечер.

Направете списък с всичко необходимо в чантата си. Планирайте какво ще ядете през нощта преди и сутринта на състезанието.

Колкото повече можете да се подготвите преди времето, толкова по -малко стрес ще бъде в деня на състезанието.

4. Забавлявайте се! Вие провеждате първото си състезание само един път. наслаждавай се!

Късмет!!!

Tonikalevyoh не, имам още един! Предполага се, че ден на състезанието на дъжд и глупаво никога не съм тичал под дъжда. Някакви съвети за бягане под дъжда?

Опитайте се да останете сухи преди състезанието, като носите пончо или торбичка за боклук, преди да започне. Когато състезанието започне да го сваля и го хвърли в боклука или извън пътя.

Проверете времето и се обличайте по подходящ начин. Само защото вали, не означава, че ще бъде студено. Не искате да надхвърляте, защото това просто ще означава повече мокри дрехи, които те претеглят. Опитайте се да носите шапка или козирка, за да предпазите дъжда от лицето си.

Донесете чанта Ziploc, ако планирате да работите с каквато и да е електроника.

Runthenfoodfirst Half Marathon Съвети? Правя RNR и не знам какво да очаквам музиката да бъде. Донасям ли слушалки

Слушалките на състезание Rock N Roll винаги са труден разговор. По време на курса има много групи. Музиката на живо и тълпите и други бегачи правят много забавно време. Но има моменти, когато сте „между“ групите и не можете да чуете музика.

Можете да донесете слушалки и просто да включите музиката си, когато имате нужда от нея. Можете да пропуснете слушалки и просто да слушате, когато музиката на живо е наоколо. Наистина зависи от вас и колко се нуждаете от музика, когато бягате.

Kristyy815 Каква е вашата стратегия за гориво по време на маратон? Аз бягам 1 -ви през януари и не знам колко изстрели блока бих могъл да се справя! А истински предложения за храна?

Подхранвам на всеки 5 мили. (Пия толкова обикновено, колкото мога през повечето време.) Обикновено правя 3 изстрела на миля 5 и 10, гел на миля 15 и след това между миля 18 и 22 обикновено се възползвам от всичко, което е налично на курса. Все още имам собствен допълнителен гел, в случай че имам нужда от него и да го играя на ухо.

EVML07 Коя е най -добрата от най -добрата препоръка за предотвратяване на мехури и дразнене на кожата на краката ви за полумаратон и маратонски бегачи? Блистерите винаги убиват моите маратонски вибрации

Първо се уверете, че носите правилния размер и ширина обувка за крака си. След това вземете някои висококачествени чорапи. (Харесва ми прокпресия, защото те са тънки и стегнати и не се движат наоколо.)

Ако все още получавате мехури, може да се наложи да се наложите на вазелин на вашите проблеми.

Bigmacdavis хидратация !! How Носите ли вода при дълги тренировъчни писти? Пускането на бутилки с вода по маршрута или носенето на бутилка е такава болка! Благодаря!!

Съгласен! Не обичам да нося бутилка с вода или горивен колан с бутилки с вода, освен ако наистина не се налага. Опитвам се да планирам маршрутите си, така че минавам покрай воден фонтан на всеки няколко мили. Аз също правя повторен цикъл, ако е необходимо.

На по -дълги писти е просто неизбежно и нося малка бутилка и планирам да я пълня. Ако наистина мразите да носите бутилки за пускане на вода по маршрута е страхотна идея. Можете също така да донесете малко пари и да си купите вода или гатада на бензиностанция.

kaischnee някакви допълнителни съвети за извличане максимално от половината @RunrocknRoll? Какво ще кажете за дъжда?

Съветите за дъжд са над.

Rock N Roll Полумаратоните са толкова забавни! RNR Expos са по -големи от много други по -малки състезания, така че отделете време да го проверите. Но не забравяйте да не прекарвате твърде много време в разходка, ако можете да го избегнете. Искате да опитате да задържите краката си отпочинали.

Rock N Roll Races са големи и има много хора, така че стартовата линия е претъпкана. Оставете много време да пристигнете, паркирайте и стигнете до вашия корал.

Правете снимки, насладете се на музиката и се забавлявайте !!!

Rivergrl69 Аз бягам полумаратон на Long Beach за моя 2 -ри път и ще бъде моят 8 -ми полумаратон след две години !!! Толкова развълнуван!!!

Късмет!!!!

TNAI13 Чикагски маратон тази неделя. Вторият ми маратон. Търсейки да поддържам енергията и да прокарам стената, която удрях миналата година. Наистина се натъкнах на стена.

Гледайте къде отиваш !!!

Контузия на бедрата на Кайлакран и половина на 16 -та. Какво да правя?!?!?!

Колко лошо е нараняването ?? Вашият полумаратон е 16 октомври? Може да рискувате по -сериозно или по -дълго възстановяване, ако се раните. Трудно ми е да кажа без подробности. Но аз греша от страна на предпазливостта. Трябва да се покажете 100% здравословни в деня на състезанието, ако наистина искате да имате добро състезание.

Carriebier Имате ли някакви идеи за косата нагоре, които ще издържат полумаратон и ще изглеждат доста? Пускането на рок -рол в Лас Вегас и трябва да намери нещо.

Не знам дали това е „хубаво“, но използвах гореща кифличка за Disneyland 10K, когато бях облечена като Пепеляшка и тя продължи!

SARAH_HAINES.3 Чикаго в неделя! Това е първият ми маратон. Кой е най -важният съвет, който можете да предложите на първи таймер ?? (освен да не започнете да прекалено бързо хаха) благодаря!

1. Яжте, пийте, носете същото нещо, което сте носили на тренировки.

2. Почивайте, водейки до състезанието. Погрижете се добре за себе си по отношение на храната, хидратацията и почивката, така че да се чувствате страхотно в деня на състезанието.

3. Ускорете се. Бъдете уверени и се придържайте към вашия темп и план за гориво.

4. Забавлявайте се! Не успях да управлявам Чикаго (все още), но чух, че това е едно от най -добрите състезания в САЩ. наслаждавай се! Спомнете си тълпите и другите бегачи и всички възходи и падения на първия ви маратон.

Късмет!

MAR_VAL77, управляващ половината на Бруклин в събота, колко бири е твърде много в петък вечер?

Зависи, искате ли да PR в „Повечето бири пили преди състезание?“ Или PR в действителното състезание ??

Бих казал не повече от 4. Но това идва от момичето, което се е появило, все още бръмчи от предната вечер до състезание или две в миналото …

Въпрос: Някакви съвети в последната минута за добавяне?

Имате въпроси за мен?

Оставете ги в коментарите или ми изпратете имейл на Runeatrepeat в Gmail Dot Com

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Резултати от полумаратон на Irvine и кал?

Резултати от полумаратон на Irvine и кал?

Ървайн полумаратон RACE RECAP и резултати. Акценти от изложението, паркирането, курса, времето, партито след състезание и MOR

3 хакове за получаване на вода, коятоile бягане

3 хака за получаване на вода по време на бягане

Как да получите вода, докато бягате, без да се налага да я носите. 3 хакове за хидратация в движение, които не изискват предавка

Ето защо тичам

Ето защо тичам

Защо тичам. Всички имаме различни причини, които бягаме. Но е изключително, че можем да се свържем чрез бягане и социални медии.

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

Най -добрият град на Америка (Сан Диего) Резултати от расата на полумаратон и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

Колко дълго трябва да бъде вашето дълго бягане и най -добре работещ филм Q&A

Колко дълго трябва да бъде вашето дълго бягане и най -добре работещ филм Q&A

Колко дълго трябва да бъде дълго бягане за полумаратон? ИТ БАНД SYDROME – Колко време излетяхте от бягането? RRCA COA

Изпълнение на Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series)

Изпълнение на Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series)

Току -що се регистрирах, за да изпълня Dopey Challenge! Нямам угризения на купувача … или трябва да кажа, угризения на бегача – все пак. Аз съм

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.