, първоначално чух, че терминът „мазнините не е чувство“ от претеглянето на Рони. Обичам поговорката и винаги, когато чуя някой да казва: „Чувствам се дебел“. Винаги отговарям – „Дебелата не е чувство. Щастлив, луд, тъжен – това са чувства, но мазнините са съвсем друго нещо. ”

Е, днес почувствах дебел.
Най -актуалните ми видеоклипове

4 -минутна тренировка на долната част на тялото за бегачи
Пет упражнения за долно тяло за бегачи! Опитайте тази бърза тренировка за сила у дома за краката, бедрата и глутеите. Не е необходимо оборудване.

Глуто мост
Магарета ритници – алтернативни страни
Миди – Алтернативни страни

Вземете много повече информация на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 49 секунди

След това
Как да направите тренировка на долната част на тялото за бегачи a
03:09

На живо
00:00
08:21
04:49

Отидох да пробвам с някои дрехи за бягане. Опитвах се да намеря няколко парчета бягащи шорти и тениски, за да ме преведе през останалата част от тренировките си.

Когато опитах дрехите в съблекалнята, хванах поглед от части от тялото си, които предпочитам да не призная, че съществуват (по дяволите огледала лице в лице). Както и да е, през останалата част от деня почувствах дебел. Не знам дали все още бих се почувствал дебел, ако не е изживяването на съблекалнята. Но знам, че няколко минути в стая, пълна с огледала, не трябва да разваля целия ви ден, както направи моя.

След като размислих за това твърде дълго време, разбрах, че съм на идеалния път, за да постигна целите си и наистина няма да позволя на лош ден да дерайлира усилията ми. Осъзнавам, че дори най -слабите момичета често се чувстват дебели (и ако мога, моля, не се наричайте дебели, ако всъщност сте кльощави около мен, тъй като това ме кара да се чувствам като гигантско, затлъстело чудовище).

Моралът на историята е, че може би съм се почувствал стресиран, щастлив, уморен, луд или объркан днес, но мазнината просто не е чувство.

Обяд – днес направих грешката отново, за да чакам твърде дълго, за да ям. След това не можах да намеря консервираща отварачка (исках боб с обяд) и бързо хвърлих малко сирене в тортила и го нахлух, докато направих тази салата.

Сервира се с чипс, за да загрее добротата на гуакамоле.

За десерт ядях тази бисквитка от моята чанта HLS Swag. Това не промени живота ми, но в този момент все още бях гладен и щях да взема някаква бисквитка.

Докато изпълнявах поръчки тази сутрин, взех ледено кафе

и донесе моркови. Мисля, че получавам някакво облекчаване на дъвченето от разбиването в моркови, почти като терапевтично. Не е ли болно ли? Някак да.

По средата на следобед се вкопах в диня и шепа кашу (които са моята любима орехи, но тепърва ще пробвам масло от кашу).

Вечерята беше замразено LC ядене отгоре на легло от броколи и моркови. Днес наистина го прекарах с моркови и ще се разболея от тях с тази скорост. Сложих лют сос върху това след фотосесията. Пристрастен съм към подправките и се надявам да не се превръща в един от онези хора, които носят бутилка горещ сос в чантата си.

И за десерт … получих този половин галон сладолед. Не изглежда ли мъничко в огромната ми ръка?

В вътрешната шега в моето семейство е, че моята мама и аз имаме най -големите ръце и крака на всякакви жени по света. Наистина трябва да извикам Книгата на световните рекорди на Гинес за това.

Въпрос: Ако можете да счупите световния запис на Гинес, какво би било? За какъв запис трябва да отида?

Бонус въпрос: Получавате ли доживотна доставка на Гинес, ако счупите рекорд? Ако е така, регистрирайте ме.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.