Най -добрият начин да опознаете нова зона е да се разхождате или да бягате наоколо. Пътувайте през живота пеша! И знам, че много от вас (добре много от мен) обича да тича и трябва да остане на план за обучение, докато пътува. Този уикенд бях в Сан Хосе и знаех, че това ще е чудесно място за бягане. Времето в Централна и Северна Калифорния обикновено е леко и най -добро за бягане.

Направих малко проучвания къде да бягам в Сан Хосе и намерих пътека покрай идеала на брега на реката. Ако не го намерих, щях да попитам в Twitter или Instagram за предложения от местни бегачи. Ето къде тичах …

Вървяхме от хотела до центъра на SAP (за изпитанията за олимпийски отбор на САЩ за жени). Докато минавах, видях вход за по -долната пътека на река Гуадалупе. Перфектно!

Потвърдих с един от хората на камериер в хотела, че това е добро място за бягане и той продължи няколко мили. Проверете и проверете.

Съвет: Консултирайте се с портиера на хотела или рецепция, ако имате въпроси относно маршрутите, безопасността, идеите или забележителностите.

Станах рано и готов да тичам някъде ново!

Беше готино и тихо, когато започнах да тичам. Входът към пътеката за бягане беше на по -малко от половин миля от хотел Феърмонт. Там имаше голям брой бездомни хора, живеещи под магистралата, но не мислех, че има проблем с безопасността. Ей, ако бях бездомна, аз също ще живея тук (или някъде подобно в Калифорния).

Съвет: Обърнете внимание къде започвате да бягате по пътека, като се има предвид, че много от нея ще изглеждат същото. Направих снимка на тези случайни обувки, така че си спомням да изляза, когато ги видях отново.

Свързан съвет: Не правете снимка на котка за тази цел, тъй като те обикновено не остават на едно и също място и чакате да се върнете.

Заминах се към идеала и излязох на около миля, преди пътеката сякаш да приключи от тази страна на речното корито и трябваше да премина през улицата. Направих друга снимка на забележителността в тази зона – електрически неща?

За съжаление пътят в тази посока в крайна сметка беше затворен, така че трябваше да се обърна и да отида в другата посока.

За щастие пътеката Гуадалупе измина километри и мили и мили в другата посока. Изтичах до летището и продължих, докато стигнах до 5 мили и се обърнах точно когато видях този слон!

Съвет: Забавлявайте се. Винаги.

Маршрутът: Изминава километри и мили (след като вървях в идеалната посока).

Беше доста плосък и лесен за следване. По пътеката нямаше много други бегачи, от които бях шокиран, като се има предвид, че е неделя сутрин. Към края на моето бягане видях шепа проходилки и бегачи и няколко колоездачи.

Имаше признаци за тоалетни и видях и няколко фонтани за вода.

В крайна сметка направих 10 мили. Поддържах доста добро темпо, като се има предвид, че не съм слушал музика или подкаст за първите 8 мили, като се има предвид, че искам да обърна внимание на маршрута.

Окончателни мисли: Давам му четири бягания! Бих препоръчал този маршрут до други посетители / бегачи до Сан Хосе.

След пускането на ядене-закусих в хотела. Разбрах го „за да отида“ и ях обратно в стаята, като се има предвид, че не исках да измъчвам всички, които седят до мен след бягане.

Бягали ли сте тук?

Имате ли други предложения за маршрут в Сан Хосе?

Изпратете ми работната книга

3Save

Споделянето е загриженост!

3
Щифт

Дял

Туит

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на идеи за пътувания и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и

Идеи и истории за пътуване от ваканцията в Сан Франциско

TИдеи и истории на Ravel от ваканцията в Сан Франциско

Идеи за пътуване от Сан Франциско. Пътуващи изповед от моята лятна ваканция и любими места в Сан Франциско Калифорния

Опаковане за Run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Опаковане за Run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Опаковане за бягането на бялото бяло вино и състезанието за полумаратон на полумаратон. Какво опаковам, за да провеждам състезанието от 13,1 мили

Снимки на хотела в Лас Вегас и Париж от The Half Marathon Weekend

Снимки на хотела в Лас Вегас и Париж от The Half Marathon Weekend

RNR Лас Вегас съвети за пътуване на половин маратон. Какво да ядем снимки на хотел в Париж и най -добрите храни и коктейли. Бързо tr

Как да останете отговорни с виртуално бягане предизвикателство – забавни мемори за бягане

Как да останете отговорни с виртуално бягане предизвикателство – забавни мемори за бягане

Най -добрите смешни мемори за бягане в Instagram @RuneAtrepeat Как да останете отговорни на виртуално предизвикателство за бягане и

купчина на километри 2021 – безплатно предизвикателство за бягане

купчина на километри 2021 – безплатно предизвикателство за бягане

Complimentary Running Challenge 2021. Натрупване на километри за бегачи от всички нива. Вземете календара за печат и планиращ за хранене

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.