, момчета може би сте разбрали, че обичам да ходя в Лас Вегас. Животът в Южна Калифорния означава, че това е само на 4 часа (в зависимост от трафика), както и ми предоставя причина да нося метод, както и много да се състои, както и да получа спрей тен

Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен видео дневник – Ден 3. Провеждане на списание за инспектиране на списание с Run Eat Repeat

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 2
01:45

На живо
00:00
08:21
00:51

Така че, когато един от моите посетители изпрати спазването на имейл, разбрах, че трябва да съставя публикация за това!

Здравей Моника,

Обичайте вашия блог!

Забелязах, че сте доста запознати със забавните неща, които да изпълнявате във Вегас. Планирам ергенски празник през лятото, както и ние се отправяме към Вегас, както и отседнахме в хотел Nyny. Чудех се дали имате някакъв вид указатели на места, които да отидете, неща, които да видите, както и може би някои съвети как точно да направите Вегас без да струва милион долара?

Всяка асистенция ще бъде високо оценена!

Благодаря ти,

Полин

Отидох на 2 тържества на ерген в Лас Вегас.

Моето ергенско тържество е тук.

И тук отидох на тържеството на приятел във Вегас.

Забавни концепции за ергенско парти:

1. Клас за дразнене на ленти – направихме един в World Hollywood, както и беше забавно! Няколко различни места предлагат това. индикация, колкото да получите Groupons преди пътуването си, както и да видите дали можете да получите сделка.

2. Thunder Down Under или Chip N ’Dales Show – Никога не съм ходил на шоу като това, но чух, че са забавни (супер сирене, колкото и да е забавно).

3. Гледайте шоу като Bo Peep или Le Reve на Холи Мадисън, както и след това излезте на елегантна вечеря.

4. Удряйте басейна! Ако сте в Лас Вегас през лятото, можете също просто да се настаните до басейна, както и да се насладите на деня. Имайте предвид, че Лас Вегас е пустиня – през деня е 110 градуса, колкото и да се охлажда през нощта. През зимата е студено!

5. Пийте в бар на покрива. Нощните гледки към ивицата в Лас Вегас са великолепни!

6. Клуб! Не детски тюлени, танцови клубове.

В зависимост от това какво е горещият клуб на момента, може да има изключително дълги линии. Можете да закупите услуга за маса, за да избегнете линиите, както и да получите таблица / някъде за сядане, но това е скъпо $$$.

Много клубове също предлагат билети за предварителна продажба, така че можете да избегнете някои от линията. Проверете уебсайта им за ценообразуване.

Когато отидохме във Вегас през март, отидохме в XS в Wynn, както и купихме TIX в интернет преди, тъй като бяха две двойки.

Най -добрият съвет за влизане в клуба без никакво чакане, както и безплатно – не се допускат момчета. Ако всички сте жени, обикновено можете да избегнете линията, както и да бъдете водени точно. Така че, ако удовлетворявате момчета през деня, не планирайте да влезете в клуб с тях. Нека ви открият по-късно, но момчетата са C-блок да прескача линията. Извинете.

Освен това, когато се разхождате по време на дневните промоутъри на клуба, често ще ви спрат, както и ще ви попитате дали излизате тази вечер. Те могат да ви поставят в списъка, както и ще ви удовлетворят на вратата на клуб, както и ще ви вървят право. Често трябва да получавате техния телефонен номер, както и да ги изпращате съобщения, когато стигнете до там. Това не е измама (те никога не трябва да искат пари), те получават заплащане за попълване на клуба.

7. Донесете голяма част от водка! Предварителна игра в стаята си, залепете воал на ергенската жена, както и се забавлявайте!

8. Направете план за игра, преди да излезете. Къде удовлетворявате, ако се разделите? Трябва да уведомите някого, ако си тръгвате (с някой или обратно в стаята). Приемът може да бъде петна в казина или клубове и/или телефонът ви е труден за форма в съединител, но имайте предвид – първо сигурността.

9. Насладете се на храната! Вегас има тонове наистина фантастични ресторанти. Когато отивам за ергенски празненства, ние не сме точно там за фината кухня, но Serendipity е забавна, както и вкусна!

10. Накарайте всички да положат клетва, че това, което се случва във Вегас, остава във Вегас. *И пазете тези трагични снимки извън интернет …

*Освен ако не удовлетворите Чък Лидел. Тогава, кажете на всички.

Ако пътувате, че летите, опитайте се да получите пакетна оферта с полет, както и хотел. Бих инспектирал каяк, както и първо Las Vegas.com.

Шофиране до Лас Вегас (април 2011 г.)

Шофиране до Лас Вегас (март 2012 г.)

Ходене, както и ядене на лентата

Лас Вегас с Тина, както и Мал

Една неделя вечер в Лас Вегас *Отидохме в Rok The Club в NYNY тази вечер. Не беше хоппин, но беше неделя вечер.

Напускане на Лас Вегас

Въпрос: Имате ли някакъв тип съвети в Лас Вегас, които да споделите?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

ДялТуит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Какво да ядем преди състезание с късно полумаратон

Какво да ядем преди състезание с късно полумаратон

Какво да ядете преди следобедния полумаратон Rock N Roll Las Vegas. Точно как да зареждате преди полумаратон или маратон

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на съвети за пътуване, както и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и

Съвети за пътуване, както и истории от ваканцията в Сан Франциско

Съвети за пътуване, както и истории от ваканцията в Сан Франциско

Съвети за пътуване от Сан Франциско. Пътуващи изповед от моята лятна ваканция, както и предпочитани места в Сан Франциско Калифорния

Лас Вегас храна, както и снимки на хотел Париж от The Half Marathon Weekend

Лас Вегас храна, както и снимки на хотел Париж от The Half Marathon Weekend

RNR Лас Вегас съвети за пътуване на половин маратон. Какво да ядем снимки на хотел в Париж, както и най -добрата храна, както и коктейлите. Бързо tr

10 най -добри снимки от Бостънския маратон през уикенда 1

10 най -добри снимки от Бостънския маратон през уикенда 1

Boston Marathon Weekend Recap. Забавно от изложението на Бостънския маратон, храна, повърхностна линия, бягане, както и хотел. BAA 5K състезание, както и среща

Rock N Roll Las Vegas Rock N Roll Лос Анджелис Маратон Половин 10K 5K Код за отстъпка

Rock N Roll Las Vegas Rock N Roll Лос Анджелис Маратон Половин 10K 5K Код за отстъпка

Здравейте!! Имам два нови кода за отстъпка за вас! Ето код за отстъпка за състезанието Rock N Roll Los Angeles през октомври, както и a

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.