Здравейте! Имам малко нещастен залез, който трябва да споделя … вчера Бен, както и направих вечерна разходка на плажа. Беше наистина страхотно, тъй като малко се охлади (сравнително).

Докато вървяхме покрай, идентифицирах делфин. Други хора го виждаха, както и ние се събрахме наоколо, за да му се насладим. Въпреки това продължаваше да идва по -добре, както и по -добре да се покаже, че просто се натиска с тока. Хората, инспектирани, за да видят дали има нещо, което можем да направим, но той вече беше в небесния океан.
Най -актуалните ми видеоклипове

Тест за ковид 19 антитела
Взех теста за антитела Covid19. Ето точно как мина, както и резултатите!

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 19 секунди

След това
Високо постижение – Страхотен преглед на книги за слушане
06:12

На живо
00:00
08:21
05:19

Много тъжно.

Тази сутрин станах, както и разбрах, че е близо 7 часа сутринта. Бъст! Изисквам се да стана, както и да се измъкна до 6 часа сутринта, ако не искам да се удавя в собствената си пот. Обаче съм в калифорнийското време (не както в модно закъснял, но както и в Тихия стандарт). За да се гарантира, че това показва 6 часа сутринта, се чувства като 3 часа сутринта, което не е лесно. Предоставям си кредитен рейтинг за бягане в 7 часа сутринта, какъвто е!

Така или иначе. Видях изключително доживотен делфин, който плува покрай тази сутрин, както и това накара сърцето ми да се почувства по -добре.

Но беше нелепо горещо, както и след 10 мили в тази топла, както и влажност, обувките ми бяха пълни с пот. провери това, както и вярвайте в това. Тялото ми капеше толкова пот, че се натъкна на моите (страхотни) хока, както и ги напое.

Тогава ядох тонове диня.

И в „моите закони наистина ме тестват“ …

Честно казано, моите закони са невероятни, както и любящи, както и невероятни, както и изключително страхотни за мен, въпреки истината, че най-вероятно съм най-лошото.

Но моят MIL направи костенурки брауни вчера, както и направи цялата миризма на дома като щастие. Както и тогава, когато всички ги ядеха, те бълнуваха: „О, боже !!! Те са невероятни! ” , „Те са вкусни !! Имали ли сте такъв?! ” и „SOOOOO добре!“

Разбира се.

Имах най -малкия бит вкус, само за да спра потапяне по -късно, както и след това отпих от стимулирането от басейна.

Наистина харесвам аромата на Fruit Punch много идеално сега. Опитвам се трудно да остана програмата за трудността от 24 дни, тъй като въпреки че пътувам, както и подложена на големи изкушения, това е част от живота, както и изисквам да работя с него, както и да не извинявам .

Въпрос: Кога за последен път се наслаждавахте на залез? Ядохте брауни?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.