Здравейте! Ял ли си манго тази седмица? Ти трябва. Открих няколко в магазина, които бяха напълно узрели, както и на вкус като магия, както и щастие, както и приказен прах, всички се търкаляха в едно. Сериозно те бяха най -добрите манго, които съм имал. Плюс това, те бяха супер евтини. Бум.

И така, след като изядох изядох няколко манго, докато стоях на гишето, като ги режех, се върнах в магазина за повече, както и създадох супер проста рецепта за екологично чисти манго. Този пюре е толкова прекрасен от мангото, че не изисквате нищо допълнително (като захар, протеинов прах, кисело мляко и т.н.). Просто хвърлете няколко компонента в блендера, както и се насладете!
Последните ми видеоклипове

Как да направите тренировка на долната част на тялото за бегачи a
Бърз урок на долната част на тялото за бегачи тренират движения. Това включва:
Сумо клек
Обратно лъч – вдясно
Обратно лъч – вляво
Странична ленгж – вдясно
Странична лъч – вляво

Вземете календара за тренировки за този месец за бегачи сега на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 3 минути, 9 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 3
00:51

На живо
00:00
08:21
03:09

Лесна рецепта за пюре за манго

Съставки: 1 натрупана чаша замразено манго, шепа спанак, 1 чаша бадемово мляко, няколко кубчета лед.

Упътвания: Смес. Sip. Повторете.

Съвет: Нарязах няколко манго, както и замръзнах някои в торбички за една нощ, но можете да използвате замразено манго от магазина, ако те не са в сезон близо до вас. Когато замразя прясното манго, го разделих в частни торбички, така че би било лесно да се хвърля в блендер за пюре.

Говорейки за удоволствие от манго … Наистина прекъснах дългото си бягане вчера сутринта, за да закуся Lil.

Ето офертата – тя е гореща, както и аз трябваше да изгоня дълго време в неделя сутрин. И така, аз се организирах, за да го направя малко по -приятен, като изтичах, както и назад на 10 мили, спирайки се в къщата, за да модифицирам моята риза / да кандидатствам отново за слънцезащитен блок / хидрат, както и след това да се върна за още около 8 мили.

Първата половина на моето бягане отлетя, докато слушах нов подкаст за мен за случайна тайна за двойка, която изчезна на лодка в Мичиган. Не разбирам името навън, но ще го погледна, ако сте любопитни.

Състоянието на времето беше хубаво, както и умерено в сравнение с Палм Спрингс! Всичко е член на семейството, предполагам!

На половината път с бягането спрях в къщата, както и направих бърза промяна-а-роо, както и ядях малко манго, тъй като е невероятно, както и освежаващо. Това ме захранваше за още един 8 мили за общо 18 мили.

Направено от 18 мили, както и готово.

Като цяло това беше страхотно бягане, но малко бавно. Определено изисквам много повече тренировки, както и кондициониране, преди да съм в отлична форма, за да се справя наистина добре в пълен маратон. Мога да измина разстоянието, но искам да се чувствам силен, докато го правя. Тесната зона в крака ми не ме залепи наистина след бягането. Днес изисквам страхотна сесия за стрии.

Бонус: Тази индикация на Lil изглеждаше като от Skinnyrunner – забелязах го по пътеката! Убеден съм, че тя излетя от Аляска, само за да ми остави тази бележка, която предполага, че днес трябва да пробягам 2 допълнителни мили.

След бягането си се простирах, както и имах екологичен пюре с тон гарнитури.

След това, тръгнала към църквата. Въпреки това църковен план беше модифициран малко, когато минах покрай килера за храна, както и видях, че са супер забързани, както и има нужда от помощ. И така, в крайна сметка останах там няколко часа. Това време отлетя и от това! Както и преди да го разбера, че сме готови, както и бях приготвен за малко храна. Бен, както и аз отидох в кафенето на Мими, както и получих малко развълнувани поръчки за кифли, както и канелени ролки. Това е тип последна вечеря, тъй като изисквам отново да се върна на път с яденето на чисто за щитовидната си жлеза, усещам как се влача, когато се подхлъзна.

Техният сезонна кифла е ананас с главата надолу кифла, чудесно е, но канелената ролка беше невероятна.

Въпрос: Имали ли сте манго наскоро? Модифицира ли живота ви?

Изпратете ми работната книга

48save

Споделянето е загриженост!

48
Щифт

Дял

Туит

Дял

Mайл

Дял

Продължавайте с тези:

PB & J Smoothie Recipe

PB & J Smoothie Recipe

Здравословна рецепта за PB & J Smoothie. Протеиново опаковано фъстъчено масло от желе с кисело мляко, както и здравословни мазнини, за да ви издържи на пълен

Рецепта за пюре от зърна с кисело мляко с кисело мляко

Рецепта за пюре от зърна с кисело мляко с кисело мляко

Проста рецепта за купа за пюре с кисело мляко. Публикувайте лечебен пюре в купа. Яжте това след бягане, за да се възстанови бързо

Плажове, както и рецепта за сметана за пюре

Плажове, както и рецепта за сметана за пюре

Лек пюре в протеин за рецепта за купа, пълен с кисело мляко, праскови, мляко, както и спанак. Екологична купа за пюре

Манго екологична рецепта за купа за пюре:

Манго екологична рецепта за купа за пюре:

Супер екологична рецепта за пюре с кисело мляко. Манго екологична рецепта за смути в купа, която е пълна със здравословни съставки

Рецепта за пюре от бананови ядки с кисело мляко

Рецепта за пюре от бананови ядки с кисело мляко

Banana Nut Smoothie е пюрето на деня! Тази седмица споделям различна рецепта за пюре, както и днешната S

3 компонент Mocha Smoothie

3 компонент Mocha Smoothie

Проста рецепта за пюре Mocha с истинско калифорнийско мляко, кубчета за кафе, както и кисело мляко! Опитайте тази здравословна рецепта за разклащане за BRE

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.