Хей там и възхитен в петък! Имам невероятно натоварен ден, така че нека направим това

Снощи направих Quesadillas за вечеря. Обичам ги и не знам защо пренебрегвам да ги правя всеки ден. Използвах LC сирене и не беше гнойно, но това много вкусно!
Най -актуалните ми видеоклипове

Преди да бяхме непознати преглед
Преди да бяхме непознати от ревюто на книгата на Рене Карлино.
Бързи мисли и препоръки за аудио книги. Историята, разказвачът, рецензията и много повече от поредицата „Добър слушане“.

Още видеоклипове

0 секунди от 9 минути, 42 секунди

След това
Тогава тя я нямаше – преглед на книги
04:20

На живо
00:00
08:21
09:42

След това се отправих към среща с Yogurtland с момичетата от OC Blogger. Те се рок. Няма снимки на групата, защото съм почти сигурна, че Сара от Оуал мрази това. Което е толкова странно, не знам защо някой човек би се дразнил с блогър, който прави снимки на всичко / всеки / всяка храна в радиус от 5 мили. Бу.

Бях закъснял, затова скочих в разговора веднага щом стигнах до там. Но не мога да отида в Yland, без да получа Y, така че взех някои да отида. Имам и някои за Бен. Мисля, че това ми спечели няколко точки за кисело мляко в Брауни.

Петък -Започнах сутринта със страхотна разходка на 3 мили. Насочих се към йога по време на обяд. Толкова дълго съм почти сигурен, че забравих как да сляза с кучето си.

Закуска – Наистина исках палачинки или френски тост, но нямах време, така че това беше същата ол. Напоследък използвам 2 яйчни белтъци и 1 пълно яйце и това промени живота ми. Добавянето на цяло яйце е толкова много по -удовлетворяващо вкусово и добавеният жълтък е там, където е.

Говоря отново във Fitbloggin тази година! Fitbloggin е конференция за блогър в Балтимор, MD 20-23 септември. Ще присъствам с екипа на шоколадовото мляко за зареждане с зареждане с зареждане с шоколадово мляко и присъствие на тяхната сесия за възстановяване. И аз съм ко-водещ на блоговете на сесията: колко е твърде много?

Става въпрос за прехвърляне. Хммм. Чудя се дали някога съм го правил преди …

Fitbloggin всъщност е любимата ми конференция в блога! Обичам го, защото вибрацията е много възхитена и подкрепяща. Други конференции в блога ми бяха огромни и страшни. Този просто се чувства правилно. Плюс това е в MD, за да мога да ям тон торти от раци

Ето моите статии от последните две:

Fitbloggin ‘2011 и Arrival Post

Говорих за блогове 101

Fitbloggin ‘2010 – първата ми конференция в блога досега. Бях толкова уплашен, но в крайна сметка го обичах.

Тъй като говоря, имам код за ваучер за 25% отстъпка от билетите за конференцията! Изпратете ми имейл, ако искате кода!

Въпрос: Какво правите този уикенд?

Моят три е утре и стомахът ми вече е „нервен“ за това.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.