Здравейте! Тази сутрин пуснах полумаратона на Лагуна Хилс. Това състезание е толкова много близо до дома, не можах да го предам. Обичам, когато е лесно ветро да си вземете пакета и да стигна до стартовата линия. Уважаеми режисьори на състезания, моля, направете много повече състезания по улицата от леглото ми. Благодаря. Любов, моникан.

Състезанието започна в 7 часа сутринта и понеже ми отнема само 5 минути, за да стигна до началото (в мола Laguna Hills) не трябваше да се събуждам твърде рано. Бях преди алармата си, защото тялото ми смята, че е забавно да се събужда в 5:30 сутринта всеки ден.
Най -новите ми видеоклипове

Учене от лошо бягане
Случват се лоши бягания – ето как се преместих покрай него и се научих от следващото си бягане. Предложение да ви помогне да станете по -добър бегач, като сте неутрален наблюдател на вашите тренировки.

Още видеоклипове

След това
Маратон тренировъчен ден 3
00:51

На живо
00:00
08:21
03:48

Избягах този полумаратон няколко пъти в миналото. Не успях да бягам миналата година, защото бях на този круиз по Lil ol ’Alaskan. Не е голям. Тъй като тази седмица не бях поканен да се возя на кучешка шейна в Аляска, избрах да провеждам хълмист състезание, което ме накара да се почувствам като дърпах шейна.

Всички 5K, 10K и полумаратон започват едновременно. 5K се изключва около миля 3, а 10K виси малко след това. Така че това е голяма забавна тълпа на стартовата линия. Чувствам, зная. Така или иначе харесвам енергията на доволни бегачи! Но това прави бавна първа миля, защото проходилките и бегачите и количките са смесени заедно.

Полумаратонът на Laguna Hills ви дава малко представа за състезателния курс, който най -добре в името – това е хълмист.

Когато отидох в Packet Pick-Up, един от доброволците отпред каза: „Защо правим това? Хълмист е! ”

Тъй като прескочих миналата година, забравих колко хълмист е курсът. Имам чувството, че графиката на котата е вид лъжа. Със сигурност не се чувства като толкова голяма ситуация на спускане и се чувства, че хълмовете са по -стръмни, отколкото е показано. Може би краката ми бяха просто изключително уморени. Има добро количество апартамент от мили от 9 до 12 по пътеката на велосипеда.

Най -добрата част от курса е секцията през парка Aliso и Woods Canyon Wilderness. Наистина е хубаво!

Времето беше чудесно за бягане – това е облачно благодарение на някакъв ранен „юни мрачен“. Тълпата в края е страхотна, но има най -добър хълм преди финала, който е доста брутален. Дотогава краката ми бяха направени. Прекарах мили 10-13, мислейки как трябва да правя ледена баня или криотерапия след състезанието. Краката ми бяха направени на миля 10.

Laguna Hills Half Marathon Finish Време – 1:48:12

След състезанието има забавен семеен фестивал. Тъй като има състезание с 5K, 10K, полумаратон и деца, това е голямо семейно събитие. Има камиони за храна и къщи за скачане и идеално време благодарение на щастието на SoCal.

На финала намерих приятел, който каза, че се насочва към бирената градина. Бум. Перфектен. Избягах се за малко с Leann и Sassy и нейните приятели. Не пия бира (но пия всичко останало), така че просто се хванах за малко, преди да се отправя към колата си.

Sassy Ran също! Тя е един от единствените бегачи от Лонг Бийч. Те тренират за Маратон в Ла и Маратон на Лонг Бийч. Ако сте в района, трябва да се присъедините към екипа. (Имейл треньор Стив на steve@socalrunning.com Ако имате въпроси или искате информация. Изглежда, че те току -що започнаха да тренират лятното обучение, в което можете да влезете.)

В крайна сметка се разхождах до колата си, вместо да чакам совалката. Всъщност не знам защо совалките се движеха доста бързо, но просто исках да ходя и да мисля и други неща. Чудак.

Полумаратонът на Лагуна Хилс и други състезания се възползват от тъмния конски батальон на Съединените щати. Това е страхотна кауза и добър начин да прекарате Деня на паметта.

В допълнение към технологичния тройник и медал получавате шапка за пускане на полумаратона. Дадох технологичния тройник на майка ми, защото имам толкова много.

И сега си почиваме и ядем и повтаряме … и чрез „ние“, намеквам на теб, аз и Вегас.

Приятен ден!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

ДялПоща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Disney World 10K Race Recap

Disney World 10K Race Recap

Изпълнете Disney World Marathon Weekend 2022. Disney 10K Race Review and Recap. Топ 10 снимки и моменти от бягането

Surf City Half Marathon Резултати и резюме

Surf City Half Marathon Резултати и резюме

Surf City Marathon и Half Marathon резултати и резюме. Снимки и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме и преглед. Irvine наполовина луд полумаратон за бягане и преглед на състезанията и предложения за

Резултати от полумаратон на Irvine и кал?

Резултати от полумаратон на Irvine и кал?

Ървайн полумаратон RACE RECAP и резултати. Акценти от изложението, паркирането, курса, времето, партито след състезание и MOR

Red Wine и Dine Half Marathon Race Recap

Red Wine и Dine Half Marathon Race Recap

Изпълнете резюме на състезанието Disney Half Marathon. Червено вино и вечеря на полумаратон 2021 г. Трикове и преглед на 13,1 мили

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

Най -добрият град на Америка (Сан Диего) Резултати от расата на полумаратон и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.