Здравей! Как върви? Тази сутрин замръзваше, така че използвах връх с дълъг ръкав за бягането си. Въпреки че Socal не става невероятно студено, сутрините са абсолютно страхотни с хрупкав студ във въздуха. Ако сте от влажно място, което има тенденция да се държи на топлината през цялото време, може да бъде необичайно точно колко страхотни са сутрини, както и вечерите!

Направих 9 мили, както и се чувствах наистина добре. Ще чакам още един ден или два, за да работя по темпо или скорост, за да се уверя, че съм напълно възстановен от маратона.
Най -актуалните ми видеоклипове

Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
Преглед на новата книга на Джесика Симпсън – Отворена книга. Певицата, както и предприемачът разсипва трикове, както и зад кулисите изненадва всичко в мемоара си.

Преглед на звуковата книга – Джесика Симпсън я чете! Плюс това има мелодии на Benefit, когато получите аудио версията!

Още видеоклипове

0 секунди от 6 минути, 5 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 2
01:45

На живо
00:00
08:21
06:05

След бягане имах значителен екологичен пюре, но вярвам, че може да е време да се преместя и на есенна закуска! Сега се чувствам невероятно мразовито! Brrrr.

Но, харесвам тези смутита. Може би просто ще ги изям пред преносимия си нагревател?

Вярвам, че е време да се преместим към по -топло бягане (и по -топли закуски). Така че споделям някои идеи как точно да рокля за есента.

Сега работя с Danskin, за да споделя тези съвети. Скоростта по -горе се предлага в интернет или в Walmart. От часовниковата стрелка: пуловер / каприс / дълъг ръкав / каприс.

Какво да носите за есенно бягане

1. Дръжте основния си слой пот.

Вашият спортен сутиен, както и резервоар за съхранение / тениска трябва да са пот, за да ви предпази от накисване. Дори и да е страхотно, ще се затоплите, както и ще започнете да се изпотявате. Ако използвате нетехнически материали, вие дрехите ще станат тежки, както и ще ви направят мразовити, както и закъснения. Не благодаря!

Уверете се, че гардеробите за дрехи към тялото ви са направени, за да се потят.
Накрая открих най -добрия спортен сутиен за мен, както и имам 4 от точните точно същите. Както и истинно мисля да открия един за всеки ден от седмицата.

Един и същ.

2. Роклята по -топло – обаче не прекалявайте.

Тъй като метеорологичното състояние става по -хладно, аз обикновено нося Capris, както и плот за съхранение или дълги ръкави с къси панталони – но не и двете. Не ми харесва студено, но след няколко минути бягане започвам да се затопля бързо.

Не ми харесва да бъда мразовито за няколко минути, когато за пръв път излязох през вратата, но прегряването също прави тичането много по -трудно. Това е баланс, който зависи от човека, разстоянието, времето, настроението и т.н. …

Имайте предвид:

– Състоянието на времето, когато работите (проверете условието за времето за времето, което излизате, а не денят като цяло)

– Точно колко ще работите

– Точно колко бързо се затопляте

– Точно колко се потите

– Ако изисквате да бъдете допълнителни в ниско осветление на деня

(Danskin сега резервоар за съхранение, както и Capris)

3. Изберете ярки цветове върху тъмните.

Дните стават все по -кратки. Ако тичате около зори или здрач, е от решаващо значение да се рокля в ярки цветове, така че автомобили, бегачи, както и колоездачи, ви виждат. Избягвайте черното или камуфлажното, както и изберете цветове, които могат да бъдат идентифицирани от Луната. Тогава извънземните могат да ви аплодират от космоса!

4. Носете екипировка, която ви кара да се чувствате добре!

Не харесвам да използвам бягащи дрехи, които ме правят самосъзнателен. Ако нещо не е идеално във форма или ме кара да се чувствам голям, тромав, неудобно – не се наслаждавам на бягането си. Изберете работещи върхове, както и Capris/къси панталони, които ви формират, както и ви карат да се чувствате добре! Ти бягаш. Ти си страхотен! Притежавайте го, както и рокля като вас, бягаща рок звезда.

Вярвам, че есента е предпочитаното от мен период от годината, тъй като метеорологичното състояние е подходящо за обучение. Също така е отлично време за рокля за рокля за бягане. През лятото всичко е в оцеляването на жегата. През зимното време да останеш топло, както и да се свърже, е приоритетът. Есенното метеорологично състояние ни осигурява много повече място за рокля в забавен, ярък шарка, както и върхове.

Danskin сега има много забавен избор за шарени капри, както и такива с подходящи детайли, които изглеждат възхитителни и те предпазват от прегряване.

ВЪПРОС: Чувства ли се като есен, където сега онлайн идеално? Какво е времето?

Тази публикация е в партньорство с Данкин сега. Всички мнения са мои собствени.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

TweeT

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

Не можете да бягате без

Не можете да бягате без

Не мога да стартирам без тези 11 артикула за изпълнение. Стека на километрите, които вървят трудност 23 23.

Есенни любими

Есенни любими

Трябва да има работна екипировка за есен. Идеи да управлявате най -добрите си този сезон за всички бегачи. Плюс предпочитаната ми предавка за бягане

Най -добрите черен петък, както и продажбите на кибер понеделник за бегачи

Най -добрите черен петък, както и продажбите на кибер понеделник за бегачи

Ето кръг от най -добрите черен петък, както и продажбите на Cyber ​​Monday за бегачи. Това са няколко от най -добрите разходи за продажба йо

Най -добрите подаръци за бегачи от главата до петите

Най -добрите подаръци за бегачи от главата до петите

Най -добрите подаръци за бегачи от главата до петите – изброяване на необходимостта да имате предвиждащ предпочитан бегач (или себе си) през този сезон!

Точно как да направите плосък бегач, както и точно как да получите много повече последователи на Instagram – забавно изпълнение на трудност ден 9

Точно как да направите плосък бегач, както и точно как да получите много повече последователи на Instagram – забавно изпълнение на трудност ден 9

Точно как да получите много повече последователи в Instagram с тази забавна снимка на снимката на Day Challenge. Точно как да се направи плосък бегач, както и какво hashtag

най-добрата екипировка за бягане без риск през нощта

най-добрата екипировка за бягане без риск през нощта

Най -фината екипировка за тъмни сутрешни писти или нощни писти. осветявайте работещата екипировка за тъмни писти или ходене, както и отразяващи

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.