цял ден ядат всички заедно.

Бягайте: 4 мили от нещастен опит за повторения
Последните ми видеоклипове

Какво ям за един ден – издание на бегач
Това, което ядох за един ден. Дневникът на храните от бегач, който в момента не тренира за маратон или полумаратон. Закуска, обяд, вечеря, както и закуски плюс съвети.

Още видеоклипове

0 секунди от 14 минути, 26 секунди

След това
Американски преглед на книгата за мръсотия
12:07

На живо
00:00
08:21
14:26

Закуска: Направих извара за една нощ.

Те не излязоха невероятно, така че ще ви пощадя рецептата.

Пуснах Мат в лагера му след закуска. Той отива в изключително страхотен лагер на Ocean Explorer. Аз съм огромен желе корем над него.

Върнах се в къщата, за да работя, както и гладен в средата на сутринта.

Яйце баничка с кетчуп

Обяд: Доволен съм от Тина за обяд. Тя живее в Бостън, както и аз онлайн метод тук, така че не можах да предам възможността да я видя отново, докато бяхме на точно същия бряг!

Отидохме на Wood на Sharky да прекрати Grill. Изминаха години, откакто бях точно тук, тъй като не разпознах там, че толкова много здравословни варианти!

Салса бар щастие.

Cholula <3 Поръчах салата от сьомга. Беше делиш! Беше фантастичен обяд, докато не разчистваме масата, както и видях, че получавам билет! Изтичах навън, колкото и да беше толкова късно. Буквата Ф. Но не е често да обядвам с приятел, както и да се мотая с бита си брато, за да гарантирам, че това няма да е определящият момент на моя ден. За съжаление, трябваше да намаля Тина на терминала на полета след обяд. До скоро! Когато се сдобих с къща, имах половин протеинов бар (защото вчера изядох другата половина). Малко по -късно започнах да се разпадам за закуска. Една битова купа, ще се обадим на телефон страхотно нещо. Избрах Мат около 16:00, както и имах някаква целина, както и хумус, докато работех още един час. Накрая го нарекох ден, както и Мат, както и ходех да се насоча, за да обменя нещо. Тъй като размених рокля, купих чанта. Дори Стивън търговията, нали? Вечеря Изчакайте, добавете кетчуп. Десерт. Много. Край. Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.