помнете, че песента на Sesame Street – „Едно от тези неща не е като другите… Едно от тези неща просто не принадлежи…“

Е, много пъти в живота си се чувствах като това нещо, което „не принадлежих“, бях аз. Чувствах се по този начин през клас и гимназия. Аз съм мексиканец и живях в испански квартал и имах испански приятели, но не приличах на тях. И така, аз се почувствах не на място (синдром на грозно патиране, някой?).
Най -новите ми видеоклипове

Изпълнявайки предложение Останете здрави по време на огнището на Covid19
Изпълнение на предложение да останете здрави по време на огнището на коронавирус. Можете ли да бягате и да ходите навън по време на престоя в дома? Ето един показалец, който да ви помогне да избегнете докосването на лицето си …

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 25 секунди

След това
Високо постижение – добър преглед на книги за слушане
06:12

На живо
00:00
08:21
02:25

Въпреки че съм кафяв отвътре, не изглеждам много мексикански. Бях крак по -висок, пухкав и имах пламтяща червена коса…. (Наливам се на тази снимка, за да мога да скрия огромното си тяло.)

Правих балет фолклорико години наред. Майка ми трябваше да намери специални парчета за коса за мен, защото не ги направиха в червена коса! Друг указател, който не съм като моите надничания. Но танцувах малкото си червено оглавено мексиканско сърце навън?

Понякога бях по -дебел от другите …

Но това не промени цвета на кожата или косата ми или по -голямата костна структура.

Едно от тези неща не е като другите … (Странична забележка: снимката отгоре и отдолу е съответно с най -високите ми и най -ниските тежести. Не съм направил това нарочно.)

И накрая се научих как да го притежавам. Научих се как да бъда силен и щастлив от моята мексикос (измислих тази дума), червената си коса, моите малки приятели, твърде силния ми глас и смях.

Не винаги съм доволен от тялото си или колко изумени са хората, когато разберат, че съм мексиканец, но дойдох да го приема всичко. Добре, лошо, грозно … това е това. И това съм аз.

Тази сутрин Елизабет от живота на Джоггер, публикуван за това, че не се чувства така, сякаш се вписва в „Здравословната форма на блогър“. Тя каза, че много блогъри за здравословен живот вероятно са бяла, средна класа, на възраст между 23-27 години. И тя не чувства част от групата.

Можете да проверите публикацията й тук „Не се чувствайте виновен, ако не сте бели“

Наистина не мисля, че е изненада за никого, че и аз не чувствам част от групата. В някои случаи имам чувството, че съм отново в гимназията, където популярността е била идентифицирана по външен вид (или по -скоро тяло – и моето не може да се състезава с моите връстници).

Никога не съм се чувствал не на място в света на блога заради моята култура, цвят на кожата, семейство … но, се чувствах не на място, защото много други блогъри са “след” частта от историите за успех. Докато аз съм „преди/в процес“.

Не знам какво идентифицира популярността в блоговете освен вкусни нови рецепти и доста фотография, но ако расата или икономическият статус имат какво да завършат с нея, тогава съм навън.

Не се опитвам да стана история за успеха на „след“ за блога. Правя го за мен. И наистина мисля, че това трябва да бъде мотивацията зад всичко, което правите. Хранете се здравословно – за вас. Бягайте или упражнявайте – за вас. Направете шеги – за вас. И не приемайте нещата толкова сериозно – защото това е добре и за вас.

Искам да кажа, че всички ще умрат така или иначе, нали?

nataliedee.com

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Цели 2020 – Ново всичко, но също така и обратно към блоговете

Цели 2020 – Ново всичко, но също така и обратно към блоговете

Здравейте!! Как сте? Прекарах известно време през последните 2 седмици наистина мислех за резолюциите и целите на Нова година

27 елемента, които могат да повлияят на вашето обучение и напълно безплатниИзпълнение на дневника за печат

27 елемента, които могат да повлияят на вашето обучение и напълно безплатен отпечатване на дневника за работа

Предложения за използване на дневник за обучение, за да работи по -бързо, по -добро, здравословно. Напълно безплатен работещ дневник за отпечатване. 27 неща, които могат да повлияят на вашите

Можете да помогнете на позитивността на тялото за бегачите

Можете да помогнете на позитивността на тялото за бегачите

Предупреждение: Тази публикация включва описания на отрицателен образ на тялото от моя личен опит. Когато първа звезда

По -лошо от кошмар

По -лошо от кошмар

Моят опит с нощни ужаси като възрастен. Run Eat Repeat Life Update и Night Terrors опит. Ресурси

Макроси 101 с Тина от моркови N торта – 137

Макроси 101 с Тина от моркови N торта – 137

Run Eat Repeat Podcast 137 Macros 101 с моркови n торта автор Tina Haupert. Какви бегачи трябва да ядат, за да бягат по -бързо и

Направете всичко възможно (дори когато е гадно)

Направете всичко възможно (дори когато е гадно)

Направете всичко възможно, дори когато е трудно. Моята новогодишна резолюция беше да направя всичко възможно. Работеща мотивация, въпреки че маратоните a

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.