Здравейте! Как върви петък?!

Забравих 2 забавни неща в петък, които исках да публикувам, затова ги добавих към тази публикация. Имам забравителна седмица, разкажете ви за това по -късно.
Най -новите ми видеоклипове

5 -минутно бягане за загряване a
Бързо загрейте за бегачи. 5 -минутно бягане на загряване преди бягането. Как да се подготвите за бягане. Предложения за това какво да правите, преди да стартирате

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 34 секунди

След това
Американски преглед на книгата за мръсотия
12:07

На живо
00:00
08:21
05:34

Обядът включваше една от любимите ми варианти за безмесени – Quorn. Те са скъпи, но избрах да добавя 2 много повече цели към моите резолюции за 2012 г.:

1. Върнете се към много по -вегетариански начин на живот (бях наистина лош в закупуването на етично повдигнато месо до степен, че Бен дори го посочи. Но сега не правя никакви твърди и бързи указания.)

2. Правете дъска на ден (не съм правил корем от повече от месец и ребрата ме болят след последната ми Мария, защото сърцевината ми беше твърде слабо.)

Както и да е, те си заслужават от време на време, за да превключват типичните вегетарски бургери

Пия много. Харесвам вода и селфи и ледено кафе и леден чай и храни, които се предлагат в течна форма.

Както и да е, знам, че това е една от (малкото) „здравословен живот“, която ми е лесна, но не е лесно за всички. Така че имам удоволствието да направя раздаване с любезното съдействие на магазина на отвореното небе на Bethenny.

Първо, мога ли просто да кажа, че обичам Бетини? защото го правя. (източник)

Наскоро тя отвори собствения си магазин за отворено небе с някои от своите продукти и други любими неща. Линията й за формата на SkinnyGirl е там – някой го е опитал?

Можете да спечелите нейния Fave Water Bobble & Filter Set, като оставите коментар в тази публикация.

Отворен за жители на САЩ. Затваря слънце в 8 часа сутринта.

Откритото небе също изпраща някои въпроси и отговори от Бетини. Обикновено не приемам предварително написани интервюта, но наистина съм любопитен за всички неща, така че реших, че ще споделя …

Изглежда, че най -значимото предизвикателство на всички за живот на здравословен начин на живот е време. Кое е лесно, което жените, гладни във времето, могат да се впишат в деня им, за да водят по-здравословен начин на живот?

Това, което казвам на жените, е, че няма начин да бъдеш най -добрата майка, най -добрата съпруга и най -добрият бизнесмен, ако си управляваш дрипав!

Най -доброто нещо, което можете да направите, за да поддържате здрави, е да поддържате хидратирана. Дори и да имате една ръка на къпината си, бебето ви подскача в скута и ухото ви на конферентен разговор, все пак можете да управлявате няколко бързи вода вода. Дори се боря с него лично, защото не обичам водата, но тялото ви се нуждае от нея, за да детоксикация и да поддържате нещата да се движат, ако знаете какво имам предвид. Така че моята алтернатива е да съборя сода за клуб.

Лятото е тук, така че всички ние мислим да оградим много повече кожа. Можете ли да споделите една от най -добрите си тайни за получаване на много по -тонизирано тяло?

Честно казано няма тайна. Вярвам в разглеждането на това, което ядете и упражнявате умерено. В противен случай отивате на един от тези режими за отслабване на теглото и се отказвате от ден 4. Не можете да го поддържате! И тогава в крайна сметка се биеш. Ако ям бургер за обяд, ще имам салата за вечеря. Ако нямам време да направя 40 минути йога, ще поема стълбите вместо асансьора или паркирам още малко далеч и ще ходя малко допълнително. Умереността е ключова.

Аз съм нюйоркчанин, така че съм свикнал да ходя на тон всеки ден. Точно това правим.

С изключително натоварения си график как да намерите време да готвите у дома?

Графикът ми е луд, но винаги правя смисъл да превръщам Брайн в домашно приготвена храна всеки ден. Започнах в кетъринг, така че готвенето е това, което ми харесва. И се кълна, че е лесно … стига да го улесните. Не казвайте, че ще направите говеждо Уелингтън и изпечена Аляска за вечеря в делнични дни с хъбито-вместо това да направят пуешки бургери и 30-минутни брауни.

Кои са няколко лесни предложения за постепенно преминаване към по -здравословен начин на живот?

Най -лесният начин да започнете е да се отървете от всички онези преработени храни във вашата кухня. Ако не е там, не можете да го изядете. Напълнете хладилника си с истинска храна вместо това. Ако наистина се нуждаете от тези картофени чипсове, закупете чипс, които са най -естествени. (Съвет: Проверете списъка на съставките и той ще бъде този с най -малко съставки.) Ако наистина имате нужда от тази напитка, направете коктейл Skinnygirl, за да не сваляте всички тези калории.

Още забавни петък fideos!

1. Чухте ли едно време за фойерверки в Сан Диего неволно да отправя всички фойерверки едновременно?! Беше епично за 15 секунди и тогава всички трябваше да се приберат вкъщи.

2. Благодаря ви видео за хейтъри – в началото изглежда сладко, но не е достатъчен за работа. Бяхте предупредени.

Песента на благодарността ви от това видео е достъпна в iTunes и всички печалби отиват на

Влезте в конкурса за водна бубола, като оставите коментар на тази публикация!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Най -добрият избор на тиква на Trader Joe Pumpkin

Най -добрият избор на тиква на Trader Joe Pumpkin

Най -добрите хранителни хранителни храни на Trader Joes. Вижте този кръг от най -добрите сезонни храни от PECAN Pumk’s Pumk

Ръководството за подарък за празнични ваканции на върховен бегач 2020

Ръководството за подарък за празнични ваканции на върховен бегач 2020

Списъкът на Върховния подарък за бегачи 2020. идеи за всеки тип бегач. Предавка, часовници, забавни чаши и други

Натрупване на километри 2021 – Напълно безплатно предизвикателство за бягане

Натрупване на километри 2021 – Напълно безплатно предизвикателство за бягане

Напълно безплатно Running Challenge 2021. Натрупване на километри за бегачи от всички нива. Вземете календара за печат и планиращ за хранене

Можете ли да ядете понички и да сте здрави?

Можете ли да ядете понички и да сте здрави?

Вчера спрях в магазина за понички, докато изпълнявах поръчки. Исках да получа понички след дългото си бягане наскоро

Какво ядях днес Дневник на храните – Маратон тренировъчна седмица 4

Какво ядях днес Дневник на храните – Маратон тренировъчна седмица 4

Какво ям за един ден. Дневник на храните, работещи с блог Седмица 4. Закуска, обяд, вечеря и закуски плюс бележки за

Причини, които хората тичат срещу причини, които тичам

Причини, които хората тичат срещу причини, които тичам

Забавни бягащи мемове за това защо хората бягат. Изпълнете актуализация на обучението на Disney. Изпълнение на напомняния за общността и

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.