Днес говорим за инструменти за самозащита за бегачи. Ако имате знания или опит с инструменти за безопасност, които да използвате по време на ходене или бягане, моля, чуйте по -долу.

Тази сутрин тръгнах за кратко бягане с 10x 100 м напред в края. Обикновено не се радвам на работа с скорост, но те са достатъчно кратки, че са забавни. Те ме карат да се чувствам бързо и са достатъчно бързи, че нямам нищо против!
Последните ми видеоклипове

Американски преглед на книгата за мръсотия
Американски преглед на книгата за мръсотия

Още видеоклипове

0 секунди от 12 минути, 7 секунди

След това
Неортодоксална книга и преглед на Netflix
07:28

На живо
00:00
08:21
12:07

Използвах своя трик с едно уши за малко, но докато правех крачките, в които имах и двете, защото бях прав от парк с хора наоколо (без автомобили, тъй като беше пътека) и просто исках да вляза в зоната .

Вегас също харесва скоростната работа. Понякога той тича от една стая в другата, както нещо го гони. Надявам се, че е просто във въображението му и всъщност нямаме призрак !!

В много важни новини за кафе … получих тази нова чаша от неръждаема стомана от Target. Използвах го тази сутрин за ледено кафе и това ме зарадва. Това са малките неща, нали?

SR и аз изпращахме текстови съобщения вчера и й казах, че съм обсебен от пуканки и отидох в магазина само за това. (Не излязох от магазина само с един артикул, когато други неща скочиха в ръцете ми.)

Тя смяташе, че това е супер странно. Така ли? Ако имам интензивно копнеж за нещо, ще изляза и ще го взема (в рамките на разума). Мисля, че тя би направила това с туршии. С какво бихте направили това?

RER предавка безплатна доставка

Вземете безплатна доставка на всички RER предавки в момента – не се изисква минимум!

Използвайте код: Sunset16

Безопасност на бегача – лични инструменти за отбрана на бегачите

Добре дошли в Ден 4 на Седмицата на безопасността на бегачите!

В този момент трябва да имате:

>> помислих къде бягате

>> Имайте предвид някой, с който можете да бягате

>> Уверете се, че сте видими за другите и слушате какво се случва около вас

Днес всичко е свързано с личните предмети и съвети за отбрана. Първо нека поговорим за инструментите за безопасност, които можете да използвате …

Трима бегачи на инструмента за самозащита трябва да обмислят

1. Изсвирване или аларма – Силна свирка на ключодържател или тази, която е достатъчно малка, за да се побере в таен джоб, може да ви помогне да привлечете вниманието (и да ви помогне) по вашия начин.

Личните аларми също излъчват силен звук, който може да изплаши някого или да привлече внимание на вашата ситуация. Те са малко по -големи, но може да са по -силни/по -страшни.

2. Пипер спрей – пипер спрей с лента, която пасва около ръката ви, е направена за бегачи и проходилки. Просто се уверете, че знаете как да го използвате!

Damsel in Defense ми изпрати един от техните продукти за пръскане с розов пипер, който се предлага на отрязана ръкавица, така че е лесно да се носи. Все още не съм почувствал нужда да го използвам (като се има предвид там, където бягам), но съм мотивиран поне да го взема на тестов цикъл сега!

*ЗАБЕЛЕЖКА: Всички спрейове за пипер са ограничени в следните области: MA, MI, NY, WI и DC

3. Sharp Ring – Go Gueded беше споменат в подкаста за безопасност на Runner’s Connect. Това е пръстен с остър скок, който можете да използвате, за да се защитите срещу нападател. (Предлагам личен клас за отбрана заедно с това.)

Други съвети за самозащита за бегачи:

– Вземете клас за самозащита. Потърсете местен клас за самозащита или студио за бойни изкуства и ги попитайте дали ще преподават самозащита. Ако можете да накарате група бегачи да работят със студиото за кратка поредица от класове, за да намалят разходите.

– Посетете работилница за по -безопасно. Подкастът на Runner’s Connect, който споменах по -горе, включваше Тод Уилямс. Той е бивш професионален бегач, който създаде Run Saffer и сега прави семинари, които преподават безопасност за бегачи в САЩ безплатно.

– Една от любимите ми идеи на Уилямс беше – ако някога сте нападнати, крещи нечие име: „Том !! Том !! Помогне!” По този начин нападателят ще мисли, че някой друг идва и най -вероятно иска да се измъкне оттам.

– Идея за полза: Изхвърлете перилния си препарат и просто смърди наистина лошо, така че всеки потенциален лош човек да бъде отвратено от вашата миризма. (Мога или не мога да бъда обвинен в това от някой, който ме обича. Днес.)

Въпрос: Тичате ли с личен инструмент за отбрана? Взимали ли сте някога личен клас за отбрана?

Изпратете ми работната книга

3Save

Споделянето е загриженост!

3
Щифт

Дял

ТуитДял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.