Здравейте! Студен е на километри ден 5! Денят на благодарността все още изглежда далеч, но прави навик да правите нещо активно всеки ден, както и да се придържате към него.

И така, открих бягащ треньор! Засега ще се обадя на телефон треньор J (или може би CJ?). Той не е регионален, така че започнахме с телефонно телефонно обаждане, където той ми попита няколко страхотни притеснения (след като попълних тип с много информация), както и той някак ме постави директно на времевата линия за моите цели (ние „Ще изискваме повече време за развитие, отколкото си мислех).
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен видео дневник – Ден 3. Провеждане на списание за инспектиране на списание с Run Eat Repeat

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Как да направите тренировка на долната част на тялото за бегачи a
03:09

На живо
00:00
08:21
00:51

Тъй като никога не съм имал никакъв вид официален тренировъчен треньор, както и никога не съм правил наистина маратонска тренировъчна програма с истинска скоростна работа – нямам концепция точно как тялото ми ще реагира на промяната на тренировките ми. Започваме от нулата с каквото и да е, освен дълги писти. Ще ви държа на публикуване как точно върви.

Първата ми тренировка беше просто бягане плюс тренировки след загряването ми. Имах четири хода, за да се разхладя. Имаше маршируващи, пропускащи, дупе ритници, както и асансьори на глезена. Това са напълно типични загрявки, които съм виждал, че бегачите се представят във висока институция, както и преди състезанията. Но беше тип смешно да се избухна, прескачайки по средата на велосипедната пътека, която бягам. О, както и походът – сигурен съм, че изглеждах като странност.

За щастие, когато пораснете с червена коса в мексиканска общност, винаги изглеждате като странност, така че аз съм го използвал.

Това ми вървеше с главата ми: „Ами ако треньорът ми просто се забърква с мен, като ме накара да правя случайни неща, за да видя дали ще го направя…“ Ха! Никога няма да разбера.

След пускане направих яйца, както и го имах с този голям плосък хляб, който Бен донесе къща от обяд. Оставаше толкова много, че не мога да си представя точно колко огромно е да започне.

Яйца на пода, тъй като съм многозадачен-разтягане, ядене, гледане на телевизия …

Моят съд за кафе се счупи онзи ден. Нямам концепция как, Бен току -що разбра, че има фрактура в него. И така, излязох в разглеждане на нов.

Тъй като Бен не беше толкова добре, тъй като през повечето време използвах пакети за кафе на ледени кафе през лятото, не бях използвал кафемашината от известно време. Въпреки това, тъй като бавно става по -хладно някои сутрини, искам горещо кафе. Вярвах в това да получа този Keurig, тъй като не изисквам пълен съд с кафе и той също прави топла вода. Но предишната ми кафемашина беше супер достъпна, както и работеше добре, така че аз съм разкъсан дали си заслужава.

Ако получа елегантния Keurig, мога да се отърва от чайната си чайник, която ще освободи зоната на тезгяха. Въпреки това е също така още 100 долара. От друга страна – не правя страхотно кафе, както и чувствам, че Keurig е глупаво доказателство. Хммм.

Попаднах на Costco, за да проуча тази изключително спешна материя (и да се наслаждавам на някои проби).

Забавен факт на Monican: Обикновено паркирам далеч от входа на магазините, тъй като не искам да предлагам с тесен автомобилен паркинг, както и или някой да ме чака да напусне мястото си. Беше тип случаен, че имаше тонове открити зони, но човекът в черните коли и камиони, паркирани точно зад мен, както и супер близък. Те имаха толкова много място, но изминаха целия метод толкова, колкото моите коли и камиони, както и аз едва можех да вдигна задната си врата. Ха! Целуващи коли.

Също така имах посещение на зъболекар, тъй като короната, която получих известно време назад, трябваше да бъде заменена. Чувствам се малко беден, че съм толкова спокоен в зъболекарския кабинет, тъй като го уплаших. Нямам предвид, просто се чувствам като не съм приказлив, както и тип стресиран. Чувствате ли се някога така?

Накрая инспектирах пощата си, както и всички неща на избирателите, както и каталози, които не искам. Трудно е да се каже от снимката, но това беше значителен куп неща. Беше трудно да извадим цялата тази боклук. Точно как да спра да получавам нежелана поща? Има един каталог в специфичен, който е толкова огромен, както и заема цялата ми пощенска кутия.

Вегас беше моята среща за нощта. Той не е най -добрият разговорник, но също така ми позволява да доминирам десерта, така че съм добре с това.

Седмица една от стека на километрите приключва днес! (Започнахме на 1 ноември, който беше вторник.) Това е последната ви възможност да бъдете влезли, за да спечелите чифт чорапи или ръкави.

Как мина една седмица?

На път ли сте да постигнете целта си за месеца?

Какво може да се справите по -добре?

Какво се справи добре?

Купчина на километри ден 5

Оставете коментар за тази публикация с вашата POTM регистрация, както и ще бъдете влезли, за да спечелите чифт компресионни чорапи или ръкави от Pro Compression.

Pro Compression спонсорира POTM тази седмица. Аз съм важен фен, тъй като те помагат при изцелението, както и умората – особено при по -дълги писти. както и те са ръце надолуНай -цветни, иновативни, както и очарователни чорапи за компресия, които можете да намерите.

Проверете в тази публикация, както и ще бъдете влезли, за да спечелите чифт компресионни чорапи или ръкави на вашата опция (това не се предлага очевидно). Конкурс, достъпен за всички. (Ако сте онлайн извън тяхната зона за доставка, ще ви ги изпратя.) Затваря се утре в 9 часа PST. Победителите ще бъдат разкрити в неделя.

Оставете коментар за тази публикация с вашата регистрация:

Тичахте ли днес? Точно колко? почивен ден? Други ??

Отказ от отговорност: ProCpression предоставя наградите за POTM Challenge тази седмица. Всички мнения са мои собствени.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Стека на сертификат на Miles Trought Troughte Finisher’s

Стека на сертификат на Miles Trought Troughte Finisher’s

Годишният стек на трудността на мили е близо до повърхностната линия! Как точно се справихте? Tag @RuneAtrepeat в Instagram с

Цели от 2020 г. – Ново каквото и да е също така да се върнем към блоговете

Цели от 2020 г. – Ново каквото и да е също така да се върнем към блоговете

Здравейте!! Точно как си? Прекарах дълго време през последните 2 седмици, наистина вярвайки за резолюциите си за Нова година, както и за целите f

Покажете ми обувките си – стек на километри ден 2

Покажете ми обувките си – стек на километри ден 2

Стека на километри ден 2 – обувки за бягане! В момента има раздаване в Instagram @RuneAtrepeat. Проверете го на разположение до ENT

стек на километри Изпълнете трудности на планиращия

стек на километри Изпълнете трудности на планиращия

Последно повикване! Stack on the Miles започва утре! Вие ли сте? Точно ето няколко безплатни печат, които да ви помогнат да разтърсите предизвикателството.

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Marathon, както и резултатите от полумаратон, както и резюме. Снимки, както и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

Stack on the Miles Run Bet Trushice 2018

Stack on the Miles Run Bet Trushice 2018

30 -дневно предизвикателство за бягане. Студете на километри трудности с бягане! Бягайте 4 дни в седмицата за миниум от 30 минути. присъедини се към

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.