Сутринта на всички останали ли е доволна, че е петък?! Тъй като бях извън града в понеделник и вторник, имам много блогове/писане на неща, които да правя преди уикенда (съжалявам, ако пренебрегнах имейлите ви – аз съм на него!).

Но преди да се захвана за работа, трябва да вляза в 10 мили! Тъй като сега тренирам група за отдих (това всъщност не допринася за моето лично обучение), трябва да направя дългите си писти в петък. Аз съм „създание на навика“, така че това се чувства толкова странно. Но аз съм облечен и подхранвам с геврек и ледено кафе, докато говорим комуникация чрез интернет
Най -новите ми видеоклипове

Пътуване Jane Review
Пътуване Jane Portable Prinal Review.

Още видеоклипове

0 секунди от 8 минути, 1 секунда

След това
Как да направите тренировка на долната част на тялото за бегачи a
03:09

На живо
00:00
08:21
08:01

Нося технологичната си тениска от Черната котка 10 Милър. Причината да тичам е за ризата, но много от тениските, които получих през този състезателен сезон, бяха дълги ръкави?! Сега трябва да се пенсионирам, защото се затопля за това в SoCal.

*Обърнете внимание на тортата на заден план, защото го направих снощи …

Това е част от поредица от съобщения, водещи до конференцията на Fitbloggin. Ще говоря по блогове 101: Започването в блоговете за здравословен живот.

Днес говорим за моята любима тема – храна! Закуската в петък Fitbloggin ще бъде спонсорирана от Attune.

Ще се наслаждаваме …

Чичо Сам зърнени култури

Оригинал

Ягода

Меден бадем

Erewhon сертифициран глутен напълно безплатни зърнени култури

Хрупкав кафяв ориз- без глутен

Хрупкав кафяв ориз със смесени плодове

Царевични люспи

Също в петък Attune спонсорира чат с регистриран диетолог, Janel Ovrut. Разделът се нарича „Отидете с червата си: как храненето и храносмилането влияят на представянето ви“. Ако имате въпрос, на който искате да отговорите от RD, отидете тук и попитайте!

Сякаш това не е достатъчно развълнувано, Атун раздава билет за Fitbloggin плюс 500 долара за хотел или полет! Удивително, нали?!

За да влезете: Отидете тук и обсъдете защо трябва да сте победител!

Конкурсът ще се проведе от петък, 22 април до петък, 30 април, от 9:59 ч. В 10:00 ч. Ще обявим победителя в блога Attune Foods Daily Digest.

Добре, тръгнах да бягам. По ирония на съдбата мисля, че ще карам до любимото си място за бягане, защото местният ми маршрут ме прецака не работи миналата седмица. По -добре да направя изборите за приятелски настроения през останалата част от деня !!!

ВЪПРОС: Вие сте същество от практика и с тренировките си?

Доколкото си спомням, че направих дългите си писти в събота. Чувствам се много странно да ги правя в петък, въпреки че е само един почивен ден?!?!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.