Здравей! Точно как се справяте? Добре съм, просто седя точно тук, блогове от този космат стол, който току -що купих … толкова е хубаво! Усеща се, че съм сгушен в подмишницата на гигант. Топло, както и уютно.

Не точно. Какво се запазва с този стол?! Ха! Това ме зарадва, така че трябваше да го направя снимка. Исках да седна и в него, но реших, че ще остави сиво размити около мен, както и тогава всички ще разберат, че седях на стола за коса. Може би следващия път.
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 1

Още видеоклипове

0 секунди от 3 минути, 12 секунди

След това
Учене от лошо бягане
03:48

На живо
00:00
08:21
03:12

Говорейки за коса … Излязох снощи, както и някой, който попита за моите плажни вълни.

Е, има 3 метода, за да получите плажните вълни в косата си:

1. Отидете на плажа.

2. Извийте го с къдряне на желязо в плажния стил на вълната (далеч от лицето ви, разхлабени, както и го разклатете)

3. Използвайте горещи ролки предната вечер (вижте ме на NYE), оплетете го, докато бягате, както и след това го хвърлете в необвързана кифла през останалата част от деня. След това, когато някой ви изпраща съобщения, за да го издърпате от кифличката, както и бързо да прецените дали ще трябва да го поддържате или ако има някакъв вид метод, можете да издърпате необработени вълни.

Направих #3.

Братовчед ми, както и BFF ми се подиграха последния път, когато отидохме във Вегас за използване на горещи ролки, но имам толкова много коса, както и не обичам да се извивам, така че се кълна в него. Под „кълна се в него“, искам да кажа, че работи много, тъй като съм мързелив.

Разбирате ли какво друго работи?

Ръкавици от магазина от 99 Cent, които имат магически съвети за пръсти, които можете да използвате на телефона си. Бум! Това не е огромна оферта, че те работят на вашия телефон, това е огромна оферта, че са от 99, както и че изглежда, че нямат някакъв вид специално покритие или нещо на върха на върха.

Изчакайте. Става по-добре.

Забелязах чифт ръкавици на хлабина на 99! Да, магазинът за долари има разстояние от разчистване.

И те имаха техническите пръсти, както и имаха две опаковки от рутинни. Използвам рутинните, които понякога са съоръжения за състезания, така че имам пакет от тях.

Тази сутрин обаче не изисквах ръкавици! Тук е мразовито, но не и замразяване. Трябваше да спра, както и да имам момент на мълчание за онова дърво, което падна преди няколко седмици. Помня?

Сега той почива в мир.

Видях какво е останало от дървото на моето бягане тази сутрин. Направих 2 мили подгряване, 6 х 800 м, както и 2 мили страхотно надолу. Смешно е точно как първата ми страхотна миля след скоростната част е толкова по-бърза от загряването. Тялото ми все още вярва, че трябва да върви бързо!

След това направих най -голямата чиния с яйца, разбираща някога на човека. Обадих се на Службата за Книгата на Световните рекорди на Гинес, за да намеря документа на тази яйчна планина, но те отказаха?!? !!!? Те заявиха нещо за това, че сте в Ирландия, както и това не е истински запис, както и моля, спрете да се обаждате всеки път, когато вярвате, че правите нещо готино.

О, както и не успях да си спомня, че исках да осигуря огромен вик на невероятните хора от екипа на Rock N Roll Marathon. Те ръководят програмата Rock N Blog, както и съставят фантастични кутии за подаръци за всички работещи блогъри. Харесай го. Весела щастлива всичко!

И този забавен пакет от работещ плячката ми напомни, че изисквам да избера какви състезания ще провеждам тази година !!

Наистина оставих да се регистрирам за състезания да се плъзгат миналата година. Обвинявам SR, който се движи на 1 януари. Вярвам, че тя случайно е събрала мотивацията ми с нея. Също така обвинявам себе си, тъй като наистина само аз не го събирам.

За щастие, току -що записах календара си за 2017 г. над бюрото си (това е пред сделката ми в момента), както и вече имам записани две състезания !!

Въпрос: Искате ли космат стол или плажни вълни или плажен стол или космат вълна (като космат ръка, както и това е, което хората виждат, когато махате)?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

ПощаДял

Продължавайте с тези:

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на съвети за пътуване, както и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и

Точно колко дълго трябва да бъде дългото ви бягане, както и най -добрите течащи филми Q&A

Точно колко дълго трябва да бъде дългото ви бягане, както и най -добрите течащи филми Q&A

Точно колко дълго трябва да бъде дълго бягане за полумаратон? ИТ БАНД SYDROME – Точно колко време излетяхте от бягането? RRCA COA

Честита нова година от Run Eat Repeat!

Честита нова година от Run Eat Repeat!

Честита Нова Година!! Върнах се от почивна почивка, както и искам да ви изпратя най -добрите желания за 2022 г. Липсвах ви, както и блоговете, както и F

Никога не съм играл някога за бегачи 2 кръг

Никога не съм играл някога за бегачи 2 кръг

Никога никога не съм играл за Runners @RuneAtrepeat, тъй като взех първия си DNF за маратона на Лонг Бийч, когато е време за игра! З

Run Eat Repeat Q & A-May Част 1

Run Eat Repeat Q & A-May Част 1

Може да се притеснява, както и отговори – 1 Вашите притеснения от Run Eat Eat Repeat Instagram Story Box. Говорим за това, което направих

Вашият подкаст на вашия бегач, ядец, въпроси за посетители- История на Insta (Jan Part 2)

Вашият подкаст на вашия бегач, ядец, въпроси за посетители- История на Insta (Jan Part 2)

Вашите притеснения относно бягането, блоговете, тренировките за косата, издръжливостта, както и повече! Отговарям на всички притеснения, които дойдоха в това

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.