Основен блогър Fail Днес счупих картата си с памет, след като направих снимки на моя обяд, закуски и забавни времена. Разрушен. Буквално.

Последните ми видеоклипове

Тогава тя я нямаше – преглед на книги
Добро слушане – поредица за преглед на книги и подкаст
Тогава тя го няма от Лиза Джуел – достъпна на Audible, Amazon или където и да се продават книги.

“Тогава тя го нямаше” добре ли е? Ето моя рецензия!

За повече отзиви, връзки и идеи вижте runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 20 секунди

След това
Подкаст резюме от 6 август
07:26

На живо
00:00
08:21
04:20

Сега трябва да взема нова карта с памет утре, но всички снимки от днес се губят. Това е втората карта с памет, която съм счупил и тази година! Ето защо не мога да имам хубави неща …

Така че днес трябва да играем „Преструвам се“ с моята резюме.

За щастие не е нужно да се преструваме, че беше великолепен ден, защото тотално беше

Поради страхотното време (и желанието да избегна почистване на къщи на всяка цена), се отправих към майка ми, за да проверя малкия ми брат Мат …

И вземете Бейли и Рокси на разходка.

Те обичат разходки, почти толкова, колкото и аз!

Преди да замина за проверката имах невероятна обвивка на сьомга. Споделих сьомгата с Вегас, защото той все още изглежда доста трагичен от битката си. Да се ​​надяваме, че той няма да има плешиво рамо завинаги!

На път за вкъщи от майка ми спрях на местно мексиканско място за най -добрите бурито наоколо! Винаги спирам тук по пътя към дома и донасям Бен бурито. Те всъщност нямат нищо много здравословно, така че обикновено го пропускам.

Днес реших да изживея проклетия си живот и поръчах салата от тако.

За съжаление това вероятно е единственото нещо в менюто, което всъщност има по -добър домашен или дори направен от Chipotle. Поне гуакът беше изобилен, но мисля, че правя по -добри салати у дома.

Някой ме попита дали съм отслабнал от началото на Великия пост (се отказах от сладкиши). Първо, това не е причината да им се откажа и ще бъда разочарован, ако това беше така, защото – не, не съм го направил.

Мисля, че да се откажа от сладкиши ме накара да се замисля повече за тях (вероятно моята история на алкохол се събужда заради всичко това или нищо манталитет)! Все още съм имал десерт през нощта, но вместо Vitatop имам геврек, тънък с фантазия PB или нещо подобно. Това в крайна сметка е повече калории и ми прави услуга. Сега, когато осъзнавам, че мога да го царувам малко!

Бен и аз мислим да подпишем конуса на Вегас …
Какво мислиш?

www.marriedtothesea.com

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.